ماجرای عجیب آهنگ «تنهاترین عاشق» که به نام فریدون فروغی دست‌به‌دست می‌شود! + فیلم چرا تکرار «پایتخت ۶» پخش نمی‌شود؟ روایت پردیس پورعابدینی از سکانس ملاقات شرعی با شهاب حسینی در «گناه فرشته» + فیلم برگزاری گردهمایی کارشناسان روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور در مشهد مقدس بازیگر فیلم سینمایی «اخراجی‌ها ۲»: روش تدریس تام‌کروز در «تاپ‌گان» متعلق به یک خلبان ایرانی است خانه انیمیشن UP در دنیای واقعی + فیلم و عکس معاون وزیر فرهنگ: سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است درباره زنده یاد حسن حامد، نمایشنامه نویس و کارگردان فقید مشهدی| خاموشی در اوج درخشش کاش سریال بود! | درباره «مست عشق»، فیلم مهم حسن فتحی بازدید هیأت رسانه‌ای ایران از مؤسسه العلمین عراق + تصاویر ویژه‌برنامه «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق (ع) + زمان پخش فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای تعطیلات آخر هفته (۱۳، ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان تعطیلی سینما‌های مشهد به مناسبت شهادت امام‌جعفر‌صادق‌(ع) ناگفته‌های پردیس پورعابدینی درباره «فرشته» ستاره‌بازی سهم اندک ادبیات معاصر در دانشگاه مسئله ساده انگاشتن امری به غایت پیچیده | دقایقی پای درددل‌های دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ استاندار نجف در دیدار با هیات رسانه ای ایران: جمهوری اسلامی در زمینه های مختلف پیشرفت دارد | روابط عراق با ایران استراتژیک است + تصاویر گزارشی از جلسه نقد و بررسی کتاب «کارنامه فیاض: مجموعه آثار دکتر علی اکبر فیاض»
سرخط خبرها

حمله روزنامه جوان به کیومرث پوراحمد | شما کجای این تمدن هستید که جشنواره برای‌تان مهم نیست؟

  • کد خبر: ۱۴۷۶۸۸
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵
حمله روزنامه جوان به کیومرث پوراحمد | شما کجای این تمدن هستید که جشنواره برای‌تان مهم نیست؟
روزنامه جوان نوشت: چرا باید شما این‌قدر مهم باشی یا خود را مهم فرض کنی که یک جشنواره که متعلق به کل مردم، کل سرزمین، کل حاکمیت و کل هنرمندان است، برای شما مهم باشد یا نباشد؟!

به گزارش شهرآرانیوز، کیومرث پوراحمد، کارگردان سینما گفته «جشنواره فجر در سال‌های اخیر برایم اهمیتی نداشته خصوصاً در این سال دردناک». دیگرانی هم شاید شبیه به این را گفته باشند یا بگویند. روی این سخن با همه این افراد است، نه فقط پوراحمد که هیچ‌کس به‌تن‌هایی قرار نیست خود به خود مقابل یک فرهنگ چندهزارساله کسی باشد، زیرا ما همه در پیوند با یکدیگر معنا می‌یابیم.

کیومرث پوراحمد، کارگردان سینما گفته «جشنواره فجر در سال‌های اخیر برایم اهمیتی نداشته خصوصاً در این سال دردناک». دیگرانی هم شاید شبیه به این را گفته باشند یا بگویند. روی این سخن با همه این افراد است، نه فقط پوراحمد که هیچ‌کس به‌تن‌هایی قرار نیست خود به خود مقابل یک فرهنگ چندهزارساله کسی باشد، زیرا ما همه در پیوند با یکدیگر معنا می‌یابیم.

این جمله که جشنواره «برای‌من» مهم نیست، بیان‌کننده کل فرهنگ غلط وارداتی است که در سده اخیر در غرب شکل گرفته و به سرزمین عارفانه ایران هم وارد شده است و رنگ‌وبوی انسانی و عرفانی در آن مطلقاً یافت نمی‌شود.

چرا باید شما این‌قدر مهم باشی یا خود را مهم فرض کنی که یک جشنواره که متعلق به کل مردم، کل سرزمین، کل حاکمیت و کل هنرمندان است، برای شما مهم باشد یا نباشد؟!

 

درستش این است که شما برای جشنواره فجر و برای کلیت فرهنگ ایرانی و در مقابل یک کل، اهمیتی ندارید. این را درک کنید و از این تبختر و من‌من کردن بپرهیزید.

در مقابل کلیت یک فرهنگ، هیچ‌کس به‌تن‌هایی کسی نیست. قله‌های فرهنگ ایران مثل فردوسی و نظامی و سعدی و حافظ و مولانا و فیلسوفان و دانشمندان و هنرمندان موسیقی و تجسمی، هیچ‌گاه خودشان را بر یک کلیت تحمیل نکردند و از کسی انتظار تعظیم نداشتند. برای همین قله شدند و شما برای همین من‌من کردن، هیچ‌گاه قله نمی‌شوید و بستر ارتقای فرهنگی هم نخواهید شد و به‌زودی از یاد‌ها خواهید رفت، چون قضیه را وارونه فهمیده‌اید. دوزاری شما کج بوده است. عرصه فرهنگ جایی نیست که شما امری را که متعلق به دیگران و به‌ویژه جوانان و کل مردم و کل یک تمدن است، بگویید برای‌تان مهم نیست. از کجا بر شما معلوم شد که خودتان مهمید؟! مهم هستید تا زمانی که به دیگران احترام بگذارید و خودتان را مهم ندانید و خاضعانه رفتار کنید. وقتی دوزاری شما کج شد، دیگر نمی‌توانید با فرهنگ یک ملت تماس بگیرید. آن‌ها که به اصطلاح دوزاری‌شان کج نبوده، سال‌ها در پشت خط فرهنگ غنی و پرثمر و پرشخصیت و سرشار از رویش‌های هنری، بوق اشغال شنیده‌اند، چه رسد به شما که حداقل‌های یک ارتباط سالم فرهنگی با مردم را نمی‌دانید.

شما هنرمندان خودبرتربین که دیگران و کلیت یک فرهنگ را آن قدر ریز می‌بینید که برای آن نسبتی با «خودتان» برقرار می‌کنید و در این نسبت نیز خودتان در رأس قرار می‌گیرید، در آشوب اخیر اکثراً روغن ریخته را نذر امامزاده کردید و حتی حاضر به کوچک‌ترین هزینه‌ای نشدید.

فرق است میان بزرگانی که جز خدا ندیدند و در قله فرهنگ چندهزارساله این سرزمین نشستند با شما‌ها که هرچیزی جز خدا مقابل چشمان‌تان بزرگ است و خودتان بزرگ‌ترین آن هرچیز!

منبع: روزنامه جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->